Garage Zuid Team

henk & monica van den engel

Henk & Monica van den Engel

jos franssen

Jos Franssen komt uit Harskamp - Chef werkplaats en Meewerkend Voorman
Jos is getrouwd en heeft 2 kinderen: "Auto's zijn voor mij altijd mijn grootste passie geweest en dat zal ook altijd zo blijven. Ik sleutel en rij ook graag met mijn oldtimer, een Mazda 626 uit 1983. Andere grote passie is tractorpulling. Met name pro- en super stocks. Ik heb een'tik' van de IHC International 1066. Hiervoor ben ik geregeld te vinden op A - en B divisie wedstrijden met mijn zwager en mijn maten. Ten slotte ben ik bijna 30 jaar lid van de Fanfare: Excelsior uit Harskamp. Hiervan ben ik zelfs alweer een aantal jaren bestuurslid ook. Ik ben begonnen met blazen op een trombone, maar tegenwoordig doe ik dat op een Euphonium (bariton).
Garage Zuid is mijn 2e thuis. Ik ga eigenlijk nooit met tegenzin naar mijn werk. Elke dag zie ik als een uitdaging. Dit komt vooral door de grote variatie aan auto's dat wordt aangeboden, waaronder zelfs oldtimers. Er heerst een leuke werksfeer en ik heb fijne collega's. Een ander groot pluspunt vind ik, is de betrokkenheid die wij hebben met onze klanten. Wij hebben, zoals ik dat noem, nog een ouderwets persoonlijk contact in de werkplaats alswel bij de receptie.

jeffry rijsemus

Jeffry Rijsemus - geboren en getogen Edenaar - 1e Monteur
Jeffry woont 'gelukkig' samen met z'n vriendin. In ons team is hij werkzaam als monteur en met veel plezier!
"Ik heb bij Garage Zuid mijn 1eMonteursopleiding mogen volgen. Het theoretische gedeelte heb ik gevolgd bij het Technische College ROCA12 in Ede.
Het autovak heeft me altijd geïntresseerd en ik ben altijd bezig geweest met sleutelen. Dat sleutelen is begonnen in het klein aan fietsen, toen met brommers en scooters en inmiddels zijn het de auto's geworden! Al mijn hobby's hbben ook nog eens met sleutelen van doen. Zo is mijn VW mijn alles.
Daarbij probeer ik ook nog eens zoveel als mogelijk de meetings af te gaan. Dit gaat soms zo ver dat ik er, samen mijn vriendin, voor naar het buitenland ga. We zijn er zo hele weekenden mee onder de pannen.
Daarnaast hou ik me toch ook nog steeds bezig met scooters. Daar rijd ik dan sprintwedstrijden mee."

simon

Simon - Leerling Monteur

peter houkes

Peter Houkes - Werkplaatsreceptionist en Planner.
Tot 2000 heeft Peter gewerkt bij Citroën en Peugeot in Delfzijl. "Daarna ben ik heel wat anders gaan doen, maar bij het autobedrijf ligt toch mijn passie. Begin 2010 zijn we naar Ede verhuisd. Notabene via mijn vrouw kwam ik met Garage Zuid in aanraking. Eind 2010 heb ik me bij dit enthousiaste team kunnen voegen.
Het gemoedelijke, persoonlijke contact met de klanten in Ede, die net zoveel interesse in ons hebben als wij in hun, geeft mij een goed gevoel. En om vaktaal van de monteurs in begrijpelijke taal aan klanten uit te leggen, vind ik écht een uitdaging. Het is toch vaak onduidelijk wat er kapot is aan de auto. Het meeste is ver weggestopt en niet zichtbaar voor de bestuurder. Ik ben pas tevreden als de klanten met een blij en goed gevoel hun auto instappen en wegrijden.
Het persoonlijke contact met de rest van het team geeft mij het gevoel in een hecht familiebedrijf te werken. Iedereen staat voor elkaar en voor de klanten klaar, óók buiten de reguliere openingstijden.
In mijn vrije tijd doe ik 'leuke' dingen met het gezin, of we gaan op bezoek bij vrienden. We reizen voor onze hobby heel Nederland door. Geocachen: Schatzoeken aan de hand van coördinaten. We zijn daar 3 jaar geleden mee begonnen. We hebben zodoende al heel veel mooie plekjes gezien en daarbij heel wat kilometers gewandeld!
Hoe ik mijn toekomst zie? Lekker genietend, van gezin en hobby's, maar natuurlijk ook van mijn werk!"

stefan van orizande

Stefan van Orizande, is geboren in 1987 en versterkt sinds januari 2011 het team als Servicemanager / 1e Monteur
"Van jongs af aan ben ik al bezig met techniek. Van het bouwen met technisch Lego totaan het sleutelen aan brommers. Nu ben ik vooral geïnteresseerd in autotechniek.
Mijn hobby is mijn BMW Cabrio 325i, die net zo oud is als ik. Ik knap hem helemaal op en bij mooi weer gaan mijn vriendin en ik toeren.
In mijn vrije tijd doe ik ook graag aan modelbouw. Ook auto's, maar dan op afstand bestuurd.
Na de basisschool heb ik de MAVO Theoretische Leerweg gedaan. Daarna heb ik aan het ROC Aventus te Apeldoorn de 4-jarige MBO opleiding tot servicemanager/eerste monteur gedaan. In de nabije toekomst wil ik voor het diploma van APK keurmeester gaan leren."

sonja van den berg

Sonja van den Berg