Garage Zuid Service

ANWB Partnerbedrijf
Garage Zuid is tevens erkend ANWB partnerbedrijf. De gekwalificeerde servicemonteurs zullen u met hun kennis en ervaring van dienst zijn om u zo goed mogelijk weer op weg te helpen in geval u pech ondervindt aan uw voertuig en de ANWB wegenwacht inschakelt.

Ophaalservice
Wanneer u met pech langs de weg staat, halen wij u op. Gratis en binnen de kortst mogelijke tijd.

Flexibiliteit
In noodgevallen sluit onze garage nooit precies om vijf uur. Voor onze klanten lopen we graag een stapje harder of blijven een uurtje langer.
Het gehele team van Garage Zuid weet dat het draait om uw tevredenheid.

Leenauto
Wanneer uw auto voor reparatie enige tijd buiten bedrijf moet worden gesteld, voorzien wij u desgewenst van een passende leenauto.
U blijft mobiel, terwijl wij uw heilige koe onder handen nemen.

Bovag Garantie
Garantie volgens de richtlijnen die de BOVAG daarvoor heeft opgesteld,
dit geldt op al het onderhoud en voor alle reparaties die door Garage Zuid worden verricht.

de Nationale Auto Pas
Met de Nationale Auto Pas heeft u duidelijkheid over de kilometerstand van een occasion.
Eén op de achttien gebruikte auto’s in Nederland heeft een opzettelijk teruggedraaide kilometerteller. Stichting Nationale Auto Pas (NAP) bestrijdt en voorkomt tellerfraude en geeft duidelijkheid over de kilometerstand vóórdat u een gebruikte auto koopt. Als u een gebruikte auto koopt, heeft u behoefte aan betrouwbare informatie. Sinds 1991 verzamelt Stichting NAP de kilometerstanden van bijna alle motorvoertuigen in Nederland. Zo wordt van vrijwel iedere auto, bestelauto, vrachtauto en motorfiets een kilometerhistorie opgebouwd. Als de kilometerstand van een voertuig wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op.
Voor uw en onze zekerheid: Elke door ons geleverde auto wordt geleverd voorzien van Nationale Autopas.